Tag Archives: Trip

Rebut Peluang Percutian Ke Bangkok, Thailand 4H3M 2016 Secara Percuma

Assalamualaikum…

Best kan dapat pergi melancong di tempat orang. Lihat dan rasai sendiri pengalaman tu..tapi lagi best kalau ada orang nak belanja PAKEJ PERCUTIAN KE BANGKOK 4 HARI 3 MALAM PERCUMA.. Semua benda di tanggung beres.hehe. Layanan tip top bertaraf 5 bintang gitu.., hanya bawa badan je ni. Syok kan..

bercuti- di-bangkok-percuma-2016Beza yang ditanggung free ni, macam-macam free…Antaranya :

  1. FREE Penginapan, hotel yang sangat-sangat selesa dan sudah semestinya yang terbaik
  2. FREE Tambang flight, tak payah dah nak survey-survey harga murah lagi 🙂 luggage pun pihak Shaklee tolong uruskan.
  3. FREE makan, antaranya ‘Fabulous Gala Dinner”, layanan makanan ‘course by course’ yang pasti tak menghampakan…
  4. Duit poket, ni part yang paling best…hihi. boleh shopping.
  5. Trip selama 4 hari 3 malam plak tu..syoknya!
  6. Agak-agak dah dapat jimat berapa yer kalau pergi sendiri ke Bangkok termasuk semua tu,..mungkin sekitar RM2,000 atau lebih kan?

Satu lagi, tak payah pening-pening kepala nak survey-survey bagai, nak fikir mana yang sesuai dengan bajet kita..ingat lagi dulu masa nak ke Hong Kong..antara senarai persediaan yang kena buat beberapa bulan sebelum ke sana punya la lama, antaranya kena survey macam-macam :

  1. Survey tambang flight ( tang ni hari-hari gigih cari yang offer paling best, paling murah, nak naik flight apa murah.. fuhhh!)
  2. Survey tempat yang best dan popular untuk pelancong ( yang ni pun dok tropong blog blog berkaitan)
  3. Survey tempat makanan halal ( pun sama gigih mencari info restoran mana yang halal dan murah, dekat..,makan pun ala kadar je janji…dapat jejalan kat tempat orang)
  4. Survey hotel penginapan ( pasti yang selesa dan murah, janji cukup fasiliti sudah..hihi)
  5. Survey tempat shopping untuk membeli belah
  6. Survey jenis pengangkutan yang ditawarkan di sana ( nak jimat kos)
  7. Duit belanja untuk shopping (ni part paling best & penting :-), makan berbulan kumpul..balik senget bahu…hahaha)

Kalau tak berkira, tak dapat la nak merasa keluar melancong..hihi..saya la tu 🙂

Jom layan preview percutian ke Bangkok ni dulu. Ambil feel dulu….Seronok dan teruja sangat! Ulang tengok banyak-banyak kali pun rasa tak jemu….

Peluang ni hanya datang sekali je seumur hidup. Rugi jika lepas kan peluang ni. Trip ni terbuka kepada SEMUA termasuk anda yang bukan ahli pun masih layak untuk turut serta.

Ia memang di KHAS kan untuk semua pengedar yang layak terutama yang masih baru berjinak dengan dunia perniagaan Shaklee.

Jom rebut peluang ni jika anda belum ahli cepat-cepat daftar sebagai ahli untuk melayakkan anda merebut peluang percutian percuma ini sambil berpeluang menjana pendapatan secara sambilan atau sepenuh masa.

Berminat? Whatsapp segera  | SMS | Call | 012.3398734

 

Salam sayang dari momcantik 🙂

sid 910071| hadyla.rose@yahoo.com | momcantik.wordpress.com | 012.3398734 | SID :910071 |