Mudah Dengan Set Tambah Berat Badan Yang Semulajadi dan Selamat

Pernah tak terfikir kenapa lah berat badan ni tak naik-naik, makan dah banyak tapi masih lagi berat tak bertambah bila di timbang. Stress juga kalau hari-hari tengok penimbang tak berubah. Pernah berada di situasi begini?

cara-tambah-berat-badan-selamat

Saya dulu pun mengalami masalah begini. Tapi sekarang tidak lagi. Selepas mencuba secara konsisten, banyak perubahan yang ketara. Berat pun dah dalam lingkungan normal. Tidak terlalu kurus seperti dulu. Kekadang rimas juga bila terlalu kurus ni, asyik terima teguran manja dari orang terdekat je :-).

” Kategori kurang berat badan adalah BMI dari 15-18.5. Manakala berat normal adalah dari 18.5 ke 25 “

Set untuk tambah berat badan ni terdiri daripada :

1. Meal Shakes – 544 gram (RM113.75)

Hidangan berkhasiat serta mudah disediakan. Rendah kolestrol, lemak dan sodium. Sangat sesuai untuk penambahan berat badan. Sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan yang seimbang serta lengkap bagi setiap 9 asid amino yang diperlukan oleh tubuh.

2. Vita-Lea Iron Formula -120biji (RM88.75)

Multivitamin yang tertua di dunia. Dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang sangat diperlukan untuk mengekalkan kesihatan terutama untuk yang ingin menambah berat badan.

3. B-Complex – 120biji (RM53.75)

Mengandungi 8 jenis vitamin B dan asid folik untuk membantu memelihara kesihatan yang baik dan melengkapkan zat penting yang lompong di dalam diet harian. Juga membantu meningkatkan selera makan, ia sangat sesuai untuk yang ingin menambah berat badan.

set-weight-gain-terbaik

Kenapa perlu mengambil suplemen Set Weight Gain Shaklee ni. Set ni sangat membantu tubuh mendapat keperluan zat yang mencukupi dan sangat sesuai untuk individu yang mempunyai masa makan yang tidak menentu.

testi-weight-gain-1

 

testi-weight-gain-2

 

testi-weight-gain.3

Tercari-cari cara yang mudah, semulajadi dan selamat untuk tambah berat badan. Hubungi saya untuk konsultasi yang terbaik khas untuk anda.

Salam Sayang dari momcantik

Your Trusted Distributor

sid 910071

| hadyla.rose@yahoo.com | momcantik.wordpress.com | 012.3398734 | SID :910071 |

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s