Kekal Cergas Dengan Air Minuman Berperisa Oren Yang Sangat Menyegarkan

cara kekal cergas walaupun berpuasa

 

Masuk je 15 Ramadan, cepat rasa masa berlalu. Berpuasa sambil menyusu merupakan pengalaman yang mencabar tetapi seronok! Betul tak?

Biasanya ibu menyusu akan cepat terasa haus setiap kali selepas menyusu atau mengepam. Saya juga turut merasa situasi begini. Apa rahsia ibu-ibu di luar sana kekal bertenaga ye?

Pernah saya bertanya kepada seorang kawan yang juga menyusu dan berpuasa di bulan Ramadan. Kelihatan dirinya sangat cergas dan bertenaga. Hairan juga, tertanya-tanya apakah rahsianya. Selepas di korek-korek rahsianya, terbongkarlah…

Nak tahu apa rahsia beliau? Rupa-rupanya dia mengambil air minuman berperisa oren sewaktu bersahur dan berbuka puasa. Ohhh…itu rahsianya. Teruja melihat keadaannya yang begitu bersemangat, tak letih, tak mengantuk di siang hari. Terus terasa macam ingin mencuba sendiri air minuman best ni 🙂

Alhamdulillah, setelah merasai sendiri, terbukti memang banyak bezanya. Badan lebih bertenaga, ringan, tak letih dan yang bestnya tak mengantuk di siang hari. Selepas menyusu atau mengepam pun saya tak terasa dahaga sangat.

Rupa-rupanya sudah ramai ibu menyusu di luar sana yang telah mencuba air minuman berperisa oren ni atau lebih dikenali sebagai Set Mighty 3 Gems

Set Mighty 3 Gems

Performance Drink – 539 gram (RM 82.50)

  1. Minuman isotonik yang bebas bahan pengawet, tiada gula dan perasa tiruan
  2. Membekalkan bendalir dan elektrolit yang penting untuk tubuh kekal bertenaga sepanjang berpuasa
  3. Berperisa oren yang menyegarkan dan terlarut lebih cepat daripada air

Mealshakes – 544 gram (RM 113.75)

  1. Makanan yang rendah lemak dan rendah glisemik
  2. Menyediakan vitamin dan mineral penting untuk tubuh sepanjang berpuasa
  3. Sumber terbaik serat pemakanan dan protein

ESP – 850 gram (RM150.00)

  1. Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar
  2. 100% soya protein non-GMO
  3. Membekalkan 9 asid amino yang penting dimana tubuh tidak dapat menghasilkannya.
  4. Glisemik yang rendah dapat membantu mengekalkan gula dalam darah yang normal, dapat membantu mengurangkan rasa pedih ulu hati. Sangat sesuai untuk pengidap gastrik.

 

testimoni1 PD

testimoni2 PD

Masih mencari-cari untuk elak susu merudum dan terasa haus yang teruk sehingga menyebabkan badan lesu dan rasa seperti nak baring je…jom jangan lepaskan peluang untuk merasai sendiri kesedapan air berperisa oren ni bersama-sama Set Mighty 3 Gems. Hubungi saya untuk konsultasi berkaitan suplemen mengikut keperluan anda dan semestinya hanya yang terbaik untuk anda.  🙂

Salam Sayang dari momcantik

Your Trusted Distributor

sid 910071

| hadyla.rose@yahoo.com | momcantik.wordpress.com | 012.3398734 | SID :910071 |

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s